torstai 3. kesäkuuta 2021

Jotain pysyvää

Kotiovelta aamulenkille lähtiessä vaihtoehtoja ei ole kovin useita. Keväällä metsien ja peltojen reunusten sulaessa ja kivuessa vaihtoehtoja on enemmän, mutta yleisesti tiett ja polut ovat samat.

Pysähdyn usein samoille mausemakohdille ihastelemaan hiljalleen lipuvaa Kaulajokea, peltoaukeita ja metsän sammalkangasta. Kohta on sama, näkymä erilainen.

Elämä on muutosta. On aina ollut ja on tänäänkin. Ihminen on mukana luomassa muutosta kehittämällä ratkaisuja aina uusiin hasteisiin ja kysymyksiin. Periksiantamattomuus ja usko omaan ja yhteiseen pystyvyyteen vie meitä eteenpäin. Ratkaisemme haasteita ja pyrimme eteenpäin - korkeammalle. 

Tutut maisemat herättivät tänään ajatuksen pysyvyydestä. Siinä missä itse rakentaa ja kehittää elämäänsä eteenpäin, on hetkiä kun oma voima tai pystyvyys ei ole omissa käsissä. Ei ole valinnan hetkeä. Suunta osoitetaan ulkoapäin. 

Niissä hetkissä pysyvä maisema antaa itselle lohtua ja turvaa. On olemassa jotain pysyvää. Tuttu metsäpolku antaa vaan tukea ja turvaa.

Tänään haluan olla se tuttu joenuoma tai metsäautotie, joka pysyy paikallaan. Tänään sinulle Rakas ystävä annan tuen ja turvan. Olet ajatuksissani. Voimia ja halaus ❤

MiiA