Asahi Health® - tunnit

Asahi Health® on kehon ja mielen liikuntamuoto, johon tutustuin ensimmäisen kerran keväällä 2016. Asahi tunnissa minut pysäytti salissa aistittava rauha ja levollisuus. Oli hiljaista ja jokainen osallistuja teki harjoitteet omassa tahdissa ja omalla liiketavalla.

Syksyllä 2016 kouluttauduin Asahi Health® ohjaajaksi Keijo Mikkosen johdolla.
Asahissa minua kiehtoo liikesarjat, jotka haastavat niin mieltä kuin kehoa. Niistä on jokaisen harrastajan mahdollista ammentaa itselle kuhunkin hetkeen sopiva tapa tehdä harjoitetta. Ohjausvuosien mukana kiinnostukseni kokemukselliseen liikkeeseen ja läsnäoloon ovat vahvistuneet. Ohjauksessa tuon esiin liikkeen kokemista sisältäpäin, hengityksen merkitystä ja oman kehon kannattelua.

Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamenetelmä, joka on soveltuu kaikille. Se on monipuolinen työväline pyrittäessä ennaltaehkäisemään ja hoitamaan tyypillisiä suomalaisten vaivoja. Asahi Health® on rekisteröity tavaramerkki ja asahia saavat ohjata vain koulutetut ohjaajat.

***

Asahi Health® - tunnit / kurssit

Kiinnostuitko osallistumaan tai järjestämään Asahi Health - päivän tai kurssin työpaikalla, ystävien kesken tai vaikka seuran tai yhdistyksen liikuntaryhmänä?

Ota yhteyttä

Miia Lehtonen
puh. 040-521 22 32
miia.ma.lehtonen@gmail.com