Tapahtumat


Syystaikaa Kurjenrahkalla 2.10.2021

Aika: 2.10.2021 klo 10.30-20.00
Paikka: Savojärvellä (Kuhankuonontie 67)

Tervetuloa mukaan toiminnalliseen, rauhoittavaan ja voimaannuttavaan mielen ja kehon metsämatkaan Pöytyän Haukkavuoresta Savojärvelle. Reitin pituus on noin 10 km helppokulkuisessa maastossa. Tällä matkalla saat kokea luonnon moninaisuuden: metsäpolut, kalliot ja hillasuot.
Matkan aikana pysähdymme levollisen asahi-harjoituksen äärelle, tunnustelemme hiljaisuutta ja harjoitamme metsäjoogaa koivumetsän syleilyssä. Retken taittuessa nautimme eväistä. Osan vaelluksesta kuljemme hiljaisuudessa. Savojärvelle saavuttuamme pidämme toisen eväs- ja lepotauon tulen lämmittäessä ja luodessa tunnelmaa kotaan. Tulen energiassa teemme mindfulness-harjoitteen, jossa luovumme painavista asioista ja otamme vastaan hyvää energiaa. Illan päätteeksi on mahdollisuus saunoa yksityissaunassa ja pulahtaa virkistävään Savojärveen.

Luen lisää: https://fb.me/e/1QxhqdeNI


Taianomainen metsäpäivä Kurjenrahkan kansallispuistossa

Aika: 18.7.2021 klo 11.00-19.00
Paikka: Savojärvellä (Kuhankuonontie 67)

Olet lämpimästi tervetullut mukaan rauhoittavaan ja voimia tuovaan metsäpäivään sunnuntaina 18.7.2021! Kävelemme yhdessä rauhalliseen tahtiin kymmenen kilometrin helppokulkuisen reitin Haukkavuorelta Savojärvelle. Tällä taipaleella koet Varsinais-Suomen luonnon moninaisuuden: metsäpolut, kalliot ja hillasuot. Reitin varrella pysähdymme levolliseen asahi-harjoitukseen metsän äänet ja kauneus ympärillämme. Puolimatkassa teemme muutamia metsäjoogaharjoitteita sekä laskeudumme mindfulness-harjoitukseen ennen lounastaukoa. Osan vaelluksesta kuljemme hiljaisuudessa.

Lue lisää: https://fb.me/e/12FOAbMoL


Virtaavat tunteet ja läsnäolo


Aika: 13.8.-15.8.2021
Paikka: Länsi-Suomen Opisto, Aino Voipion tie 30, 32700 Huittinen,


Virtaavat tunteet ja läsnäolo -viikonloppu Länsi-Suomen Opiston vehreissä maisemissa ja Loimijoen virtaavan veden äärellä tarjoaa oivallisen mahdollisuuden rentoutumiseen.
Viikonlopun aikana
• teemme harjoitteita, jotka tukevat sinua tunnistamaan, hyväksymään, kohtaamaan ja käsittelemään erilaisia tunteita ja aistimuksia
• tuemme kehon kuuntelua ja erilaisten tunteiden käsittelyä läsnäolo- ja kehoharjoitusten avulla
• opetellaan kuuntelemaan itseä empaattisesti
• rentoudutaan asahin, joogan ja meditaation avulla (ei tarvitse olla ennestään kokemusta!)
• nautitaan Aistien saunasta
• herkutellaan ihanalla kasvisruualla.

Lue lisää: https://fb.me/e/48Z6vyMPe


Menneet tapahtumat