Oma tarinani
Hei,
olen Miia Lehtonen, Tanssin Kosketuksen kehittäjä, Satuhieronta™ – ja Asahi Health® ohjaaja Pöytyältä.  Oma matkani läsnäolon, kosketuksen, tarinoiden ja hiljentymisen maailmaan sai alkusysäyksen syksyllä 2013. Osallistuin silloin ensimmäisen kerran Satuhierontakoulutukseen ja sen jälkeen olenkin kouluttautunut Satuhierontaohjaajaksi. Satuhieronnassa minua kiehtoo rauhallisuus, aito läsnäolo, kosketuksen ja tarinoiden vuorovaikutus. Satuhieronta kätkee alleen moniulotteisen maailman, jossa tärkeää on luottamus, yhdessäolo, tarinat ja kosketus. Ohjaan Satuhieronta tuokioita niin aikuinen-lapsi ryhmille kuin pariskunnille, työyhteisöille ja ystäville. Kosketus ja tarinat kuuluvat meille kaikille, ja me kaikki tarvitsemme osaksemme hyväksyvää ja myönteistä kosketusta!
Satuhieronta on johdatellut omaa henkilökohtaista polkuani eteenpäin ja vuosien varrella mukaan on tullut mm. mindfulness, kiinnostus kasvatustieteisiin ja psykologiaan.
Syksyllä 2018 tartuin kiinni eteeni tulleeseen mahdollisuuteen ja kouluttauduin Asahi Health® ohjaajaksi. Asahi Health® on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jossa keskitytään kehon avaamiseen ja vahvistamiseen. Asahi soveltuu liikuntamuotona kenelle tahansa kuntotasoon ja ikään katsomatta. Asahissa minua puhuttelee hiljaisuus, rauhallisuus sekä liikkeen ja hengityksen yhdistäminen. Siinä liikkeet tehdään ohjatusti kuitenkin omaa kehoa kuunnellen.  Asahi Health® on monitasoinen kokonaisuus, josta voi saada juuri kulloiseenkin tilanteeseen sopivan liikuntaharjoituksen.
Alkumatka hyvinvoinnin edistämisen ja tukemisen saralla niin Satuhieronnan kuin Asahin kautta tulee ensi keväänä saamaan rinnalleen tanssin ja liikkeen. Olen syventämässä matkaani itselleni lapsesta asti rakkaaseen lajiin – tanssiin.   Oma tanssihistoria on kansantanssissa sekä lavatansseissa, joista ammennan niin liikekieltä kuin ilmaisua. Mihin tämä polku johtaa en tiedä, mutta kuljen sitä pitkin iloisena ja tietoisena siitä, että kaikki näitä edellä mainittuja asioita yhdistää kehotietoisuus, läsnäolo ja kosketus. On tärkeää pitää huolta itsestään, sitä kautta ympäristöstä ja muista!  
Miia