Satuhieronta-tunnit™

Satuhieronta™

Satuhieronta™ on menetelmä, jossa yhdistyvät myönteinen länsäoleva kosketus ja tarinat. Satuhieronta antaa mahdollisuuden pysähtyä ja hiljentyä hetkeen yhdessä toisen ihmisen kanssa. Satuhieronta toimii siltana yhteyden luomisessa ihmisten välille. Satuhieronnassa myönteinen, toista ihmistä kunnioittava kosketus vahvistaa, luo luottamusta ja yhteyttä omiin aistimuksiin ja tunteisiin sekä rentouttaa. Tarinat antavat mahdollisuuden mielikuvituksen viedä ja kuljettaa paikkoihin ja hetkiin, jotka vain tarinankerronnan kautta ovat mahdollisia. Tarinoilla on eheyttävä voima.

Tutustuin Satuhierontaan vuonna 2013, jolloin osallistuin ensimmäistä kertaa koulutukseen. Satuhieronnan ja koulutuksen kuvaus kiinnosti minua heti ja siihen aikaan kotona kanssani asui pieni elään alku. Koin vahvaa kutsumusta Satuhieronnan maailmaan ja että Satuhieronta olisi tapa jolla haluan olla läsnä ja kasvaa lapselleni kanssa.  Erityisesti minua puhutteli kosketus ja läsnäolo, mikä koulutuksen myötä on osoittautunut kantavaksi ja johdattelevaksi voimaksi elämässäni siitä lähtien.

Vuosien varrella olen kouluttautunut Satuhierontaohjaajaksi ja pidän lyhyitä ja pidempiä Satuhierontatuokioita. Satuhieronta on vahvasti läsnä erilaisissa kohtaamisissa sekä tarinoiden kiejroittamisen kautta. Blogissa olen julkaissut muutamia kirjoittamiani Satuhierontoja.

***

Satuhierontatuokio™

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Satuhierontatuoikioon yhdessä lapsen kanssa.

Satuhierontatuokio kutsuu sinut astumaan läsnäolevan kosketuksen, satujen, leikin ja rentoutumisen maailmaan! Satuhieronnan juuret löytyvät läsnäolosta, vuorovaikutuksesta ja aidoista kohtaamisista.

Satuhierontatuokiot™ ovat tunnin mittaisia, elämyksellisiä hetkiä jonne voit tulla lapsesi kanssa. Satuhierontatuokio on kokemuksellinen, sadunhohtoinen matka aisteihin, läsnäoloon ja rentoutumiseen. Tuokio sisältää satuhierontojen lisäksi tuokion teemaan liittyvää luovaa toimintaa rauhoittavassa, kannustavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

(kuvaus: https://satuhieronta.fi/tuokiot/)

***